3 mobil

3 mobil abonnement priser til ethvert behov uanset om du har et lille eller stort budget til telefoni eller internet. Se 3 mobil priser på abonnementer, internet og telefoner. 3 mobil udlandstelefoni priser i hele verden. 3 mobil data i udlandet. Se 3 mobil abonnement her:

3 ejer OiSTER

3mobil ejer OiSTER mobil som er et underselskab med billige priser. Tjek 3’s internet priser HER.

3 abonnement

3 mobil internetEt 3 abonnement med mulighed for udvidelse af indhold i for af flere gb data, mere taletid eller 3 udlandstelefoni når du skal ud at rejse. Dette betyder at du kan bruge taletid og mobildata og surfe online til danske priser eller gratis. Alt afhængig af hvilke 3 abonnement løsning du har.

Du kan altid kontakte 3 mobil og blive vejledt i den bedste løsning for udlandstelefoni eller data i udlandet over hele verden. Dette er et af de selskaber der har tilbyder det største netværk af telefoni og mobil data i verden. Du kan også se en liste fra alle mobilselskaber i Danmark her.

3 mobil dækning

3 mobil dækning giver dig den bedste dækning i Danmark og resten af verden. 3 har deres egne master rundt omkrig i Danmark samt i hele verden. Der hvor de ikke selv har sendemaster jar de samarbejde med selskaberne der ejer sendemasterne over hele verden. Så der er faktisk ingen steder i hele verden hvor du ikke er dækket ind med signal til din telefon fra 3.

Hvis du vil se et dækningskort over master fra 3Mobil kan du klikke på de grønne knap. Så får du et Danmarkskort med sendemaster og dækningen i hele Danmark. Du kan her tjekke hvor godt du er dækket ind med mobil-signal i dit område, samt hvor du bevæger dig mest rundt i Danmark.

3 mobil tilbud

Bedste 3 mobil tilbud kan du se i oversigten herover og samtidig få en opdateret prisliste over abonnementer og telefoner på hjemmesiden. Du skal blot klikke dig ind via oversigten med alle priser og indhold øverst på siden. Så kommer du direkte til en opdateret oversigt over de bedste priser fra 3mobil.

Der er altid tilbud på telefoner, internet samt andre abonnementer til mobil tjenester du har brug for nu og her. Dette kan findes på hjemmesiden døgnet rundt. Vil du ændre i dit abonnement eller bestille noget kan du gøre dette samme sted.

3 internet til hjemmet

3 internet til hjemmet leveres med en gratis router og SIM kort. Det betyder at dit 3 internet kan bruges overalt, så du ikke behøver et antennestik i væggen. 3 internet forbindes via SIMkortet som du monterer i internet routeren. Så kan du have dit 3 internet med overalt, som eksempelvis i sommerhuset eller med på camping.

  • Sæt SIM-kort i routeren
  • Tænd for din nye router
  • Log på dit wifi og surf løs

Internet på farten

Så er du i gang med at bruge 3 internet som du kan tage med overalt. Du slipper for at være afhængig af en fast internet forbindelse samt tekniker besøg. Lige nu er det en Huawei router til en værdi af 1699 kr som du kvit og frit får med til din internetforbindelse fra 3 mobil.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "tre-internet-til-hjemmet"

3 mobil internet

Du får som udgangspunkt en gratis router med når du vælger 3 internet til hjemmet. Du kan også vælge en endnu stærkere router i din løsning fra 3mobil, men så koster det et mindre beløb pr. måned. Du kan se hvilke 3 internet pakker du kan vælge imellem her.

3 mobilt bredbånd

3 mobilt bredbånd har gratis oprettelse. Du får tilsendt fysisk SIM-kort ved oprettelse af 3 mobilt bredbånd. Du kan her se hvilke 3 mobilt bredbånd pakker du kan vælge imellem.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "tre-mobilt-bbaand-mobilabo-pris"

3 mobiler

Der tilbydes et bredt udvalg af mobiler fra alle de kendte og mest populære mobil-producenter i verden. Hvis du bestiller 3 mobiler sammen med et abonnement får du mobilen til en lavere pris end hvis du bare køber mobilen uden abonnement. Så her kan du spare en del penge på mobilens pris hos 3.

3 telefoner

3 telefoner tilbydes i en bred vifte fra alle de kendte og mest populære telefon producenter i verden. Vælg din favorit telefon og få den sendt med posten hurtigst muligt. Bestiller du en 3 telefon får du en billigere pris hvis du samtidig har et 3 abonnement i forvejen. Har du ikke 3 abonnement i forvejen kan dette bestille samtidig med købet af din 3 telefon.

Mit 3 Selvbetjening

Med Mit 3 selvbetjening kan du holde styr på dit forbrug uanset om du har fri tale og fri data. Har du begrænset taletid og data er det en stor fordel at du kan følge med i dit forbrug af taletid og mobil data i løbet af måneden. Du kan selv ændre dit eget abonnement døgnet rundt. Du kan følge med i dit nyeste abonnementstjek så du er opdateret med den bedste løsning fil dit behov for telefoni og mobil data.

3 mobil anmeldelser

Vil du læse anmeldelser om dette selskab skal du blot klikke dig ind på Trustpilot her. Så kan du se alle brugernes anmeldelser råt for usødet. Du kan også læse svar fra 3mobil til anmelderne og se hvad der har været af udfordringer vedrørende en måske dårlig anmeldelse.

3 Danmark

Hvem er 3 Danmark? 3 Danmark har hjemme i København og beskæftiger ca.700 medarbejdere i den Danske afdeling. 3 Danmark har ca. 1,5 millioner kunder i Danmark. Dette gør 3 mobil til en af de største teleselskaber i Danmark.

Via 3G, 4G og 5G mobilnetværk tilbyder 3 mobil telefoni og dataforbindelser. 3 mobil tilbyder fri roaming i EU, USA samt store dele af Asien og Latinamerika. Dette hedder 3LikeHome og tilbydes på baggrund af at 3 ønsker at blive den foretrukne partner til rejselystne danskere der vil ud at opleve hele verden.

3 i Danmar er en del af 3 Group, der er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige.

Hvad tilbyder 3 mobil ellers?

Ud over telefoni, mobil data i både Danmark samt i udlandet tilbyder 3 mobil en række andre tjenester og produkter.

  • Laptops/computere
  • Tablets/iPad
  • Telefoner
  • Tilbehør

Her kan du vælge mellem flere kendte producenter af laptops, tablets samt andet tilbehør i en bred vifte. Klik dig blot ind og tjek det hele ud med priser og muligheder for tilbehør i alt lige fra gaming til større hardware.