Internet priser

Internet priser fra danske internet udbydere i Danmark med bedste forbindelser og laveste priser internet bredbånd til hjemmet. Find de bedste priser på internet bredbånd i Danmark lige nu.

Danmarks billigste internet priser 2024

Bestil i dag fra de bedste udbydere af internet bredbånd i Danmark. Se pris på internet her. Bedste internet udbydere i Danmark. Hvad er den billigste internetpris i Danmark lige nu? Sorter efter billigste pris på internet bredbånd lige nu.

Internet udbydere

internet priserHvem er Danmarks billigste internet udbyder? Se dem i vores oversigt med internetudbydere der tilbyder internet i Danmark. Du kan også finde priser på mobilabonnementer her.

Her er den bedste over danske udbydere af bredbånd til hjemmet og bredbånd til sommerhuset og campingvognen.

Her tilbydes nemlig både bredbånd du kan installere via antennestik i væggen, samt bredbånd med SIM kort til eksempelvis sommerhuset eller campingvognen.

Se mobilselskaber i Danmark her.
Begge typer internet er nemlig muligt hos disse udbydere af internet bredbånd. Bedste internet abonnement priser i Danmark.

Hiper Bredbånd og Fiber

Hiper er kendt for lynhurtigt bredbånd via kabel-TV. Dette kræver ikke at du har en TV pakke, men blot at du har en antenne stikdåse i din ejendom. Dette er almindeligt bredbånd. Hvis du har fået lagt fiber kabel til din husstand er dette også muligt med HIPER. Find de bedste internet abonnement priser i Danmark.

Fiber tilslutning betyder at din imternet-speed eksempelvis kan blive 1000 Mbit download og 1000 Mbit upload. Her er hastigheden som beskrevet, og ikke som med almindelig bredbånd uden fiber tilslutning hvor hastigheden er 10, 20 eller 30% lavere end der står på pakken.

Bredbånd via telefonstil. Med almindelig bredbånd er der aldrig den fulde speed da der er meget tab igennem ledningerne der tilsluttes Hvorimod Fiber er såkaldte lysleder-kabler og her får du fuldt udbytte af hastigheden. Nåde i upload og download hastigheden.

Gå til Hiper tilbud

Fastspeed Bredbånd og Fiber

Festspeed er ved at være en af de største leverandører af billigt internet i Danmark. Du ser dem hele tiden i TV reklamerne, og deres mest populære pakker 1000/100 Mbit hastighed til 249 kr. pr. måned. 0 kr. i oprettelse og 0 kr. for en lånerouter. Dette er et produkt vi her på siden selv har testet, og det fungerer ganske glimrende.

Dette er altså en anbefalelse værdig herfra. Alt gik som smurt, og har du spørgsmål til opsætning eller dine regninger, så er Fastspeed klar med hjælpen. Du skal med den almindelige pakke med 1000 Mbit download og 100 Mbit upload regne med at download speed er 700-800 Mbit hastighed. Upload hastigheden er meget tæt på de 90-100 Mbit.

Sådan er den samme løsning iøvrigt også hos Telia. De bruger desuden også den samme type router som Fastspeed gør.

Gå til Fastspeed tilbud

Waoo Fiber bredbånd

Waoo Fiver leverer kun fiber bredbånd hastigheder, og hvis du ikke har fiber kabel ført ind til din husstand, så kan denne løsning ikke leveres til dig, desværre. Med Fiber bliver lagt ud i store dele af Danmark i disse år, så mon ikke det snart kan installeres hos dig engang i nær fremtid.

Waoo fiber er en af de mest populære fiber løsninger i Danmark og de udbredes med stor hastighed i hele Danmark. Waoo priserne kan sagten følge med de andre leverandører af Fiber-løsninger i Danmark.

Gå til Waoo Fiber tilbud

Telenor internet

Telenor løsningen er absolut konkurrencedygtig i forhold til de andre udbydere af bredbånd i Danmark. En rigtig god Telenor kundeservice med lange åbningstider på telefon support er en positiv oplevelse. Telenor har konkurrencedygtige priser og servicen er i top.

Løsningen fra Telenor kaldes MAX Speed og findes i flere udgaver. Telenor MAX Speed har ingen binding på abonnementet, så du kan skifte fra måned til måned hvis du har lyst til det. Telenor MAX Speed tilbyder bredbånd via Kabel COAX stik med router, tilslutning via telefonstik eller Fiber lyslederkabel.

Gå til Telenor

Telmore mobilt bredbånd

Telmore internet leveres med en router der har indbygget SIM-kort. Så kan du tage routeren og dermed din bredbåndsløsning med på farten i sommerhuset eller i campingvognen. Det eneste du skal gøre er at sætte routeren i stikkontakten til strøm, og så er du online. Der leveres internet wifi via din telenor router og alle der har login kan køre wifi på deres telefon, tablet/iPad eller computer.

Telmore leverer en gratis låne-router til din adresse samt et SIMkort til at sætte i routeren. Så kan du logge ind med brugernavn og password og have wifi fra SIMkortet i din router fra Telmore. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser at mobil data, og til forskellige priser der passer til dit budget.

Gå til Telmore bredbånd

CBB mobilt bredbånd

CBB internet via CBB mobilt bredbånd leveres med en OiSTER router samt et SIM-kort som du skal montere i den leverede router. Herefter sætter du routeren i stikkontakten, logger ind med dit brugernavn og password. Så er du online via dit wifi fra routeren. Så kan du tage den med dig overalt i Danmark og komme online med en hurtig hastighed fra OiSTER routeren.

Du låner routeren gratis af OiSTER og skal sende den retur til OiSTER hvis du opsiger aftalen. Der fås forskellige størrelser af pakker med GB data fra OiSTER. Du bestiller blot til dit behov samt budget. Så er du kørende og kan tage dit bredbånd med dig overalt i Danmark.

Gå til CBB internet

OiSTER mobilt bredbånd

Alle OiSTER internetløsninger leveres som mobilt bredbånd med router + SIMkort. Så kan du bruge det overalt i Danmark, da du bare skal medbringe din router med det installerede SIM kort i. Så skal du blot tilslutte OiSTER routeren til stikkontakten med strøm, og så er du online.

Så kan alle dem i husstanden der har login til routeren gå på nettet med en lynhurtig hastighed via wifi. En nem og billig løsning som alle i husstanden, i campingvognen eller i sommerhuset kan få glæde af. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser af GB data fra lavt antal og op til 1000 GB data. Der kan leveres op til 5G netværk i Danmark hos OiSTER.

Gå til OiSTER

Billig internet

Hvis du vil finde det billigste internet nrednånd i Danmark lige nu, kan du søge på laveste pris i vores oversigt med udbydere. Så vil du hurtigt kunne finde det billigste tilbud på at komme online i hjemmet, i campingvognen eller sommerhuset. Du kan også se hvad du kan få med og bruge i udlandet hvis du kigger på hvilke lande der inkluderes i dækningen af bredbånd i udlandet.

Billigt internet på markedet lige nu er ikke altid ensbetydende med at være det bedste. Men, da konkurrencen på området er ret stor, vil du sagtens kunne finde billige løsninger indenfor dette område. Alle udbyderne gør jo rigtigt meget for at få dig som kunde. Du skal ikke glemme at det er en abonnement-løsning, og abonnementer, uanset produktet, er en god forretning. Dette er uanset om der tilbydes billigt internet eller kaffeposer.

Billigst internet finder du altså ved at klikke på billigste pris øverst i udbyder oversigten under “Sortér” faltet.

Internet speed

Internet speed afhænger af den løsning du vælger. Hastigheden kan være forskellig fra om du vælger tilslutning via COAX kabel via stik i væggen, fiber bredbånd eller trådløst mobilt bredbånd med SIMkort som du kan tage med dig. Hastighedstest internet – Du kan altid måle hastigheden på de hjemesider der tilbyder dette. Test hastighed i hjemmet eller på farten. Bredbånd hastighed test kan laves uanset hvor du er i landet. Med en hastigheds test vil du med det samme se hvor hurtigt eller langsomt din forbindelse er lige nu.

Internet test hastighed

Test din internet hastighed

Hvilket internet kan jeg få?

Hvad internet kan jeg få? I vores oversigt øverst på denne side kan du indtaste din adresse hvor du vil have installationen oprettet. Dermed kan du se hvilket produkt der er muligt at installere på din adresse. Dette kan være fiber, kabel via coax stik i væggen eller en trådløs løsning.

Nogle udbydere har binding i op til 6 måneder, og andre udbydere har ingen binding. De fleste udbydere har ingen binding. Men du kan altså via søgefeltet øverst på denne side se hvilken udbyder der kan lave en installation på din adresse. Nogle udbydere har en billigere pris de første 3 måneder, og derefter stiger prisen til den normale pris. Dette skal du lige tage højde for kan være tilfældet hos nogle af udbyderne.

Bedste internet

Du kan tjekke udbyderne af internet i Danmark på Trustpilot her. Du indtaster blot det den udbyder du vil læse anmeldelser om i søgefeltet hos Trustpilot. Så kan du læse forbrugernes anmeldelser af de enkelte udbydere af bredbånd, fiber net og mobilt bredbånd i Danmark.

Mobil internet

Mobil internet kan lade sig gøre via et SIM kort som du bestiller hos dit teleselskab. Dette SIMkort kan du bruge i din tablet/iPad, eller hvis di bærbare computer har en SIMkort tilslutning indbygget. Så kan du bruge dette sim-kort som internetforbindelse. Det er rigtigt smart og du kan altid komme på nettet via dit sim-kort.

Internet bredbånd

Billigt internet bredbånd kan du finde i vores oversigt her på siden. Du kan sortere efter pris, så de billigste priser vises først og øverst i oversigten. Hvis du er interesseret i at vide hvad forskellen er på på disse navne er det blot det samme. Almindelig bredbånd, trådløst bredbånd og fiber bredbånd er 3 forskellige måder du kan komme online på. Forskellen er hastigheden på download og upload.

Bedste internet i Danmark

Vil du gerne læse mere om de enkelte udbydere i Danmark, kan du klikke dig ind via de grønne knapper hvor der står SE TILBUD. Så kan du læse mere om hver enkelt udbyder og regne samme hvem der er billigst over eksempelvis 6 eller 12 måneder.

Det er også vigtigt at du undersøger om du skal bruge en fast installation i hjemmet, eller om du hellere vil have en mobilt bredbånd løsning med SIMkort i en router som du kan tage med dig i sommerhuset eller å camping. Det der passer bedste til dig afhænger af dit behov

Bredbånd sommerhus

Hvis du gerne vil have en internetforbindese i dit sommerhus kan vi anbefale at du bestiller mobilt bredbånd med en router hvor du kan sætte et SIM kort i routeren. Så kan du nemlig have dit bredbånd med dig overalt i Danmark, samt i udlandet. I udlandet kan det kun lade sig gøre hvis du har udenlandsk data med i dit abonnement.

Internet via telefonstik

Internet udbydereInternet stik via telefonstik er muligt i den bolig hvor der er installeret et telefonstik med 3 ben. Her kan du få installeret denne type bredbånd via telefonstik. Når du bestiller din løsning kan du vælge denne type installation i bestillingsproceduren.

Så får du tilsendt den rigtige type stik til denne stiktype. Du kan se på billedet hvordan dette telefonstik med 3 ben ser ud, hvis du er i tvivl. Så er du sikker på at få den rette løsning sendt til din adresse.

Bredbånd på din adresse

Øverst på denne side kan du taste din adresse ind i feltet “Søg på din adresse”. Hermed kan du se hvilken type internet bred eller fiber bredbånd der kan lade sig gøre på din adresse hvor du bor.

Hvad kan jeg få?

Når du har tastet din adresse ind i feltet kan du se om du kan få mobilt bredbånd, internet via stik på væggen med coax kabel eller fiber net. Fiber net er det hurtigste da det via fiber kabler. Her kan du opnå samme internet speed på både download og upload.

Download hastighed er den hvor du download filer eller ser streamingtjenester med film, tv serier eller lydbøger. Upload hastigheden er der hvor du sender filer afsted fra din adresse til en anden der skal modtage de filer du sender.

Sådan får du det billigste internet i Danmark

  1. Indtast din adresse i feltet øverst på siden KLIK HER
  2. Vælg imellem de foreslåede tilbud fra udbyderne der kan levere på din adresse
  3. Udfyld dine oplysninger og hvilken pakke du ønsker
  4. Vælg ønsket leveringsdato
  5. Indtast din ønskede betalingsmetode
  6. Klik på BESTIL, og herefter modtager du en ordrebekræftelse i din e-mail

Så har du bestil din bredbåndsløsning, og du skal blot vente på at modtage dit udstyr og evt. tekniker besøg for installering af dit nye forbindelse. Så er du klar til at gå online med din nye løsning fra den udbyder du har valgt. Det bliver bare alletiders for dig. God fornøjelse med dit nye forbindelse til huset, lejligheden, sommerhuset eller campingvognen. Det bliver du/i rigtigt glade for.

HUSK, et du altid kan benytte dig af din udbyders support online via chat-funktionen eller pr. telefon support. De fleste udbydere har lange åbningstider hos support så du kan få hjælp til opsætningen både om aftenen samt i weekenderne.

Hvilken internettype bør du vælge?

Der findes flere forskellige internettyper som du kan vælge imellem. Nogler mulige for dig at få installeret og nogen er ikke. Der er mange der ikke ved at der findes forskellige typer forbindelser som kan gøre en stor forskel for dig og din bredbåndsforbindelse. Her uddyber vi de forskellige teknologier.

Mobilt internet

Med mobilt internet får du tilsendt en låne router + et SIMkort som du skal sætte i routeren. Med denne løsning bruger du mobilsignalet til at modtage internet data på. På denne måde er du ikke afhængig af at have en fast forbindelse via et telefonstik i væggen eller antennestik, også kaldet COAX stik i væggen.

Du kan altså tage din router med det indbyggede SIMkort med dig i sommerhuset eller campingvognen, da du bruger mobil-masterne rundt omkring i Danmark som internetforbindelse. En nem løsning som bliver mere og mere populær blandt forbrugerne i Danmark. Trådløst internet – Trådløs internet

DSL

Nogen kender måske VDSL og ADSL, men i dag hedder det DSL. VDSL er videreudviklingen af det gamle ADSL. Dette er den mest brugte type af internet lige for tiden, men er ikke så hurtig og stabil som Fiber og COAX er. Denne type er umiddelbart den billigste løsning på markedet lige nu.

COAX forbindelse

COAX er den type der kommer tættest på Fiber bredbånd. Dette er nemlig den type du får igennem dit TV stik der er monteret med 2 runde antennestik huller på eller i din væg. Dette er en mere stabil forbindelse en via telefonstikket. Denne løsning er billigere at få installeret end Fiber. Denne type bredbåndsinstallation er meget udbredt i Danmark.

Fiber net

Fibernet kræver at du har indlagt fiber kabler i din lejlighed elle hus. Der skal desuden være lagt fiber kabler i det kvarter du bor, eller kan det være en bekostelig affære at få lagt ind til din ejendom eller lejlighed. Fiber forbindelse er den dyreste af de typer forbindelser der findes.

Til gengæld er Fiber den klart hurtigste forbindelse du kan få, da det leveres igennem lysleder kabler og derfor kan lave samme download og upload hastighed på en gang. Du får hermed hastigheds garanti med en fiber forbindelse da det leveres via lyslederkabler. Fiber er uden konkurrence den mest stabile og hurtigste internetforbindelse du kan få i dag.

Hvad skal du holde øje med når du bestiller bredbånd?

Bortset fra Fiber internet så kan hastigheder og stabilitet variere meget i de andre teknologier der bruges til internet. Derfor er det vigtigt at du kigger på hvad de enkelte leverandører skriver at de minimum kan levere af hastigheder. Dette er selvom at der står at forbindelsen er 100 Mbit download og 100 Mbit upload.

Du vil altid opleve at der kan være udsving på mellem 10 og 30% i den beskrevne hastighed. Derfor skriver leverandørene altid hvad de minimum kan levere af internet hastighed. Denne kan som tidligere skrevet være væsentligt under det forbindelsen bliver solgt som.

Hvad er inkluderet i prisen?

Du får i de fleste tilfælde tilsendt en låne-router gratis. Denne router skal leveres tilbage hvis du opsiger dit internetabonnement. SIMkort hvis dette er din valgte løsning bliver også leveret med gratis. Skal der installeres internet via dit antennestik i væggen er denne installation som regel også gratis. Men tjek lige for en sikkerheds skyld før du bestiller dit internet.

Hvordan opgraderer jeg mit bredbånd?

Du kan som regel logge ind på din udbyders hjemmeside og vælge en hurtigere eller større løsning fra periodens udløb. Så bliver du automatisk opgraderet til flere GB eller hurtigere internet derfra. Din regning bliver selvfølgelig også op- eller nedgraderet eftersom du op- eller nedgraderer din internetløsning.

Vi ønsker dig alt mulig held og lykke med din nye internetløsning og håber at du får stor fornøjelse af denne oversigt.