Streamingtjenester oversigt

Streamingtjenester i Danmark findes i mange forskellige udgaver. Her er de mest populære streamingtjenester der tilbydes i Danmark lige nu. Vi har samlet de mest kendte streaming tjenester der er tilgængelige i Danmark lige nu.

Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

streamingtjenester

Mest populære streamingtjenester

Det er svært at sige hvilke streamingtjenester der er de mest populære i Danmark. Men du kender nok godt de streamingtjenester der bliver lavet mest reklame for på nettet og i TV reklamerne. Det er disse udbydere af streaming som vi vil vise dig her på siden. Tjek også internet priser her til dine streamingtjenester.

Her er de bedste streamingtjenester 2023

Streaming TV i Danmark

Streaming TV i Danmark har faktisk et rigtigt godt udvalg af streaming tjenester. Hvilke tjenester der er de populæreste er svært at sige. Men vi tror at TV 2 Play hører til blandt de mest benyttede i Danmark. Dels fordi der ikke er så mange overflødige kanaler. Men fordi der er godt indhold på TV 2 Play, som du jo kan se når det passer dig. Du er altså ikke afhængig af faste sendetider.

DR TV streaming

streamingtjenester i DanmarkDR TV streaming er tilgængeligt for alle i Danmark, og du kan både tilgå DR TV streaming via din mobil, tablet eller computer. Dette kan gøre via DRs hjemmeside, eller via DR TV app’en. DR TV streamingtjenesten er fyldt med godt indhold.

Dette er både nyt indhold samt historisk indhold fra tidligere år. Det er en guldgruppe af godt streaming TV.

TV 2 Play streaming tjeneste

TV 2 Play streamingtjenesten er en af de populæreste TV streaming tjenester i Danmark. Den koster i skrivende stund 139 kroner pr. måned uden binding. Når du opretter TV 2 Play kan du streame TV lige efter du har tilmeldt dig og betalt for første måned. Her kan du downloade TV 2 Play app’en til dit smart TV, din telefon eller Tablet/iPad.

Her kan du både se live TV, men også finde tv programmer som du kan se når det passer dig. Ofter kan du også se udsendelser før de bliver vist på flow-TV. TV 2 Play er en rigtig god streamingtjeneste til prisen.

Telia TV

Streamin tjenester priserTelia TV streaming er også en mulighed som du kan benytte dog af hvis du vil streame TV, film og serier. Selve brugerfladen er meget overskueligt og nemt at finde rundt i. Der findes et par forskellige TV pakke størrelser til forskellige priser med Telia TV. Men udvalget er lidt skævt fordelt efter vores mening. Der er simpelthen for mange ligegyldige kanaler af Svensk, Norsk og tysk TV.

De 3 udgaver af Telia TV er 4ONE Basis med 15 tv-kanaler (149 kr./md.), 4MORE Sport med 26 tv-kanaler (299 kr./md.) og 4ALL Sport & Familie med 43 tv-kanaler (399 kr./md.). Men der er efter vores mening alt for mange overflødige kanaler i pakkerne. Derfor er det umiddelbart en bedre og billigere løsning med eksempelvis TV 2 Play efter vores mening.

Du har på Telia TV også mulighed for at leje film via deres streamingtjeneste, hvilket er et plus, så du har det hele samlet på et sted, og lejebeløbet bliver automatisk trukket via dit TV abonnement.

C MORE streaming TV

streaming tjenesterDen Svenske streamingtjeneste C MORE viser nye film og serier hver uge. At streamingtjenesten er Svensk ses tydeligt igennem udvalget af TV-kanaler fra de nordiske lande. Prøv C MORE gratis i 14 dage – derefter 99 kr. pr. måned. Klik dig ind og se mere her. Du kan se indhold i form af TV serier som kun er tilgængelige på C MORE, altså unikt indhold.

Udvalget af serier er i hølere grad reåræsenteret end film udvalget hos C MORE. Alligevel findes et godt udvalg af både film og TV serier klar til streaming hos denne streamingtjeneste. Prisen for det månedlige abonnement er yderst rimeligt og ligger i mellemklassen i forhold til konkurrenterne.

HBO MAX

HBO MAX streamingtjenester tjenesteHBO MAX streaming af film og serier er en verdenskendt streamingtjeneste der tilbyder film og TV serier. HBO MAX har unikke TV-serier som eksempelvis Entourage der er en af verdens mest populære TV serier der er løst baseret på filmstjernen Hollywood-stjernen Mark Wahlberg, der også har været med til at producere TV serie over i alt 96 episoder.

HBO MAX har ingen binding på det månedlige abonnement. Du skal blot huske at afmelde dit abonnement igen hvis du kun ønsker en enkelt måneds adgang. Ellers trækkes næste måneds beløb automatisk ved månedens udløb. HBO MAX er en streamingplatform der er ret ny. Du får kombineret HBO serier med andre selskabers serie og film. En rigtigt stærkt streamingtjeneste der bugner at gode fil og unikke TV serier.

Viaplay streaming TV

streaming TVViaplay Film og Serier. Viaplay Sport. Viaplay TV kanaler. Viaplay har det hele. Måske er Viaplay mest kendt for deres sportskanaler der viser alt fra PremierLeague til den danske superlige og 1.division. Ikke mindst Champions League er en populær fodbold liga hos seerne.

Viaplay har 2 pakker at tilbyde. Viaplay Film og serier består af 11 kanaler med bl.a. TV2, TV3, DR samt deres egne kanaler. Viaplay Total er den store pakke med 15 kanaler der indeholder TV2, TV3 samt TV3+ med masser af sport. Det er er bl.a. disse dyre rettigheder der gør at denne pakke er væsentligt dyrere end dan første vi nævnte.

Telmore Play

streamingtjenester Telmore PlayTelmore Play er en streamingtjeneste der har det hele. Din Telmore Play pakke indeholder nemlig streamingtjenester, mobil taletid samt mobil data til din telefon. Du kan vælge mellem flere forskellige Telmore Play pakker der indeholder forskellige streaming tjenester, samt lydbogstjenester, nyheder, musik, film og TV serier.

Du kan samle alt din telefoni, mobil data, musiktjenester, internet og hvad du eller ønsker indenfor streaming af underholdning i alle former. Klik dig ind på Telmore Play og se mere her.

NETFLIX streaming tjeneste

NETFLIX streamingNETFLIX er nok den streamingtjeneste de fleste mennesker kender i verden. Der kan være stor forskel på den version der findes i eksempelvis USA i for til den danske version. Uanset hvad, så er NETFLIX nok den mest udbredte streamingtjeneste med film og TV serier i Danmark. Men der findes mange flere streamingtjenester end denne.

For NETFLIX har ikke nyheder eller danske TV kanaler i deres løsning. Du kan dog leje film af nyere dato på NETFLIX. Både danske og udenlandske film. Men NETFLIX er ofte med i diverse streaming-pakker som du kan anskaffe dig igenne eksempelvis Telmore, Telia TV og mange flere tjenester. Men du kan gå ind på de tjenester som du finder her på siden og se hvem der tilbyder NETFLIX sammen med andre streaming TV tjenester i Danmark.

Discovery+ streamingtjeneste

streaming tjenester - Discovery+Du kender sikkert Kanal 4, Kanal 5, TLC, ID, Animal Planet og ikke mindst Discovery Channel. Disse tilbydes igennem denne streamingtjeneste. Streamingtjenester af denne type finder du ofte i samlede pakker der tilbyder streamingtjenester på nettet. Du kan eksempelvis se indhold fra Discovery+ på Telia TV eller hos andre udbydere af streamingpakker så som Telmore Play.

Discovery+ er for eksempel kendt for at lave realityserien Over Atlanten eller politijagt. Dette er blot nogle af de serier der kører på denne tjeneste. TV 3 har også et tæt samarbejde med Discovery+ på mange serier.

Disney+ streamingtjeneste

streaming TVDisney+ har massevis af streaming TV at tilbyde. Ud over Disneys eget univers kan du streame film o TV fra brands som PIXAR, MARVEL STAR WARS og National Geographic. Der er ingen binding på denne streamingtjeneste, så du kan stoppe den når som helst. Stream på op til fire enheder på samme tid.

Du kan downloade en film eller en serie, og derefter se den på farten, så du er fri for at bruge alt din mobil data på farten. Som med de fleste andre streamingtjenester kan du selvfølgelig se dit indhold på dit smart TV, computer, smartphone eller spilkonsol. En verden af underholdning venter på dig.

Streamingtjenester i Danmark er digitale platforme

Streamingtjenester i Danmark er digitale platforme, hvor du kan streame og se film, serier, dokumentarer, musik og andre medieindhold på din computer, mobiltelefon, tablet eller TV. De mest populære streamingtjenester i Danmark er:

Netflix – en global streamingtjeneste med et stort udvalg af film, serier og dokumentarer.

Viaplay – en streamingtjeneste med en blanding af film, serier, sport og børneindhold.

HBO Nordic – en streamingtjeneste med et bredt udvalg af TV-serier, film og dokumentarer.

Disney+ – en streamingtjeneste med indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

TV 2 Play – en streamingtjeneste med TV-serier, nyheder, dokumentarer og underholdning fra TV 2.

Derudover er der også mindre streamingtjenester, som f.eks. C More, DRTV, Blockbuster og Amazon Prime Video, der tilbyder forskellige former for indhold. Nogle streamingtjenester kræver et abonnement, mens andre er gratis at bruge. Streamingtjenester har gjort det nemmere for folk at se og lytte til medieindhold, når og hvor de ønsker det, og har derfor ændret den måde, vi forbruger medier på.