Bedste Mobilselskaber

Mobilselskaber og teleselskaber – Kært barn har mange navne. Men hvilke Mobilselskaber og teleselskaber skal du vælge? Vi gør det meget lettere for dig at vælge mellem alle de Mobilselskaber og teleselskaber der findes i Danmark. Find de bedste telefon selskaber i Danmark her.

alka mobil

Se abonnementer

CallMe mobil

Se abonnementer

Gå til duka mobil

Se abonnementer

eesy mobil

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni til små priser

Se abonnementer

Gå til OiSTER mobil

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni til små priser

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Mobilselskaber liste og Teleselskaber oversigt i Danmark

Se de bedste priser på taletidskort i Danmark lige nu. Faste lave priser på LEBARA abonnementer med masser af taletid og mobil data.

Vælg dit mobilselskab eller teleselskab her:

Brug sorteringsværktøjet til at indkredse dine ønsker til et nyt mobilabonnement priser lige her. Find de bedste internet udbydere her.

mobilselskaber og teleselskaber

Billigste Mobilselskaber

Mobilselskaber i Danmark består af hovedselskaber som eksempelvis TDC, 3 Mobil Telenor. Disse hovedselskaber har så nogle underselskaber som kan være OiSTER, som er underselskabe af 3 mobil. Dette er bare et eksempel på hovedselskaber og underselskaber.

Det er sådan set bare ud på at hovedselskaberne ejer sendemasterne rundt omkring i Danmark. Underselskaberne bruger så disse sendemaster og kan tilbyde lavere priser på mobil abonnementerne i Danmark. Dette kan du se når du sorterer priser og indhold i ovenstående liste.

Billigste Teleselskaber

Mobilselskaber i Danmark består af hovedselskaber som eksempelvis TDC, 3 Mobil Telenor. Disse hovedselskaber har så nogle underselskaber som kan være OiSTER, som er underselskabe af 3 mobil. Dette er bare et eksempel på hovedselskaber og underselskaber.

Det er sådan set bare ud på at hovedselskaberne ejer sendemasterne rundt omkring i Danmark. Underselskaberne bruger så disse sendemaster og kan tilbyde lavere priser på mobil abonnementerne. Dette er især til stor glæde for de mobil-kunder der benytter sig af disse løsninger. Tjek Alke mobil priser her.

Hvem ejer hvem?

Vi har så mange mobilselskaber og teleselskaber i Danmark, at det kan være svært at finde rundt i hvilke teleselskaber der ejer hvem? Her kan du se en oversigt over mobilselskaber hvem ejer hvem.

TDC

TDC er det største mobilselskaber i Danmark. Under TDC er der flere underselskaber, samt mindre mobilselskaber der lejer sig ind på sendemasterne og mobil netværket hos TDC. TDC ejer Telmore, Fullrate, YouSee og Unotel. Men der er andre endnu mindre mobilselskaberselskaber der som sagt lejer sig ind på deres netværk i Danmark.

3 mobil

Mobilselskaber og Teleselskaber i Danmark – 3 mobil ejer OiSTER og er meget populært hos danskerne. Dette er det fjerde største selskab i Danmark, men vokser sig større og større grundet deres store popularitet hos danskerne. De har også et godt samarbejde med mobil selskaber over hele verden, hvilket gør at de kan tilbyde rigtigt gode løsninger i EU eller resten af verden med taletid og mobil data.

Telenor

Teleselskaber i Danmark – Telenor er det 2. største teleselskab i Danmark lige nu. Telenor ejer CBB, One Mobil og Canal Digital. Disse er alle velkendte selskaber i Danmark. CBB mobil er et af de mest populære mobilselskaber herhjemme lige nu. De har rigtigt stærke priser på mobil abonnementer til meget rimelige priser.

Telia

Telia mobil er det tredie største mobilselskab i Danmark lige nu. Telia og Telenor deler netværk i Danmark. Telia ejer Call Me, Familietele og DLG Tele. Så har du et af hovedselskaberne nu, men gerne vil spare penge på din telefoni. Så kan du skifte til en af lavprisselskab. Hvis dette lavprisselskab alligevel bruge et af de store mobilnetværk, så er du sikker på en god dækning til billigere penge.

Uafhængige teleselskaber

Ud over de ovennævnte mobilselskaber, så findes der ca.13-14 uafhængige selskaber i Danmark. Hvis ingen af disse har tilhørsforhold til nogle af de ovennævnte selskaber, så er de enten selvejet, eller fra en helt femte udbyder. Dette kan være eksempelvis udenlandske udbydere af telefoni.

Liste med udbydere

Du kan altså her på siden se den liste med mobilselskaber som du har brug for hvis du er nysgerrig for at finde ud af hvilke mobilselskaber ejer hvem. Så er det også lettere for dig at finde ud af hvilke selskaber der bruger hvilke mobil netværk. Et godt værktøj til at finde hoved og hale i selskaberne i Danmark.

Teleselskaber hvem ejer hvem

Teleselskaber hvem ejer hvem – Der findes hovedselskaber og underselskaber i Danmark. Og de har næsten alle flere underselskaber indenfor denne branche.

Hvilke mobil netværk er der i Danmark?

Mobilselskaber og Teleselskaber i Danmark – TDC, 3 og Telia/Telenor er de tre operatører i Danmark. TDC’s mobil og data netværk benyttes af Fullrate, YouSee Mobil, Telmore og Stofa Mobil. 3 mobil’s netværk bruges af Zenji mobil og OiSTER mobil.

Telia og Telenor’s netværk benyttes af Call me, Mit tele, CBB Mobil og OK Mobil. Så alt “magten” er altså hos de største teleudbydere i Danmark. Så de mindre og mellemstore selskaber lejer sig ind på de store selskabers netværk.

Nye mobilselskaber og nye Teleselskaber

Der dukker sommetider nye teleselskaber og nye teleselskaber op i Danmark. Disse er oftest underselskaber af bestående mobilselskaber og teleselskaber. Disse underselskaber er som regel lavprisselskaber, som tilbyder abonnementer til billige priser indenfor telefoni. Som eksempel kan nævnes lavprisselskabet OiSTER som er underselskab af 3 mobil. Eller CBB mobil som er underselskab af Telenor. Dette bare for at nævne et par eksempler.

Selskaber med mobil

De fleste mobilselskaber med mobil telefoner har et bred udvalg af telefoner i alle prisklasser. Enkelte mindre selskaber tilbyder dog ikke telefoner i deres telefoni sortiment. Men de fleste større mobilselskaber i Danmark tilbyder som sagt et bredt udval af telefoner i alle prisklasser.

Dækning

Du kan altid få et overblik over mobilselskaber dækning i Danmark på deres hjemmeside. Søg blot efter dækningskort, så har de fleste mobilselskaber en oversigt med kort over Danmark. Dette er almindeligt praksis at selskaberne har et mobilabonnement dækningskort.

Selskaber med fri data

Udbredelsen af mobilselskaber med fri data er endnu ikke så stor herhjemme. Der er dog begyndt at dukke enkelte mobilselskaber med fri data i abonnementet op rundt omkring. Du kan se og sortere i størrelsen af mobil data i oversigten i toppen af denne side.

Hvilket SIM kort skal jeg bestille?

Mobilselskaber liste og teleselskaber oversigtSIM kort til en telefon kan være forskellige i størrelsen. Der findes lige nu 3 forskellige typer SIM kort. Som regel sender selskaberne et multi sim kort med når du skal skifte selskab. Dette betyder at du kan klikke flere forskellige størrelser SIMkort ud af det fremsendte multi SIM kort.

Så skal du nok være dækket ind. Dog kan du vælge SIM kort størrelsen ved bestilling online eller hos forhandleren af telefoner eller mobil abonnementer. Dette er blot for at minde dig om at dette er en ting du skal være opmærksom på når du bestiller telefon eller mobil abonnement ved et af de danske udbydere af telefoni.

Udbydere oversigt

En guide til de bedste og billigste abonnementer Hvis du er på udkig efter et nyt mobilabonnement, er der mange mobilselskaber at vælge imellem i Danmark. Det kan være svært at finde det bedste og billigste abonnement, der passer til dine behov. I denne artikel vil vi guide dig gennem nogle af de bedste mobilselskaber i Danmark og deres abonnementer.

TDC:

TDC er en af de største mobilselskaber i Danmark og tilbyder en række forskellige abonnementer. Deres bedste abonnement er “Fullrate Unlimited”, som giver dig ubegrænset tale, SMS og data til kun 179 kr. om måneden.

Telia:

Telia er også en af de største mobilselskaber i Danmark og har en række forskellige abonnementer. Deres bedste abonnement er “Telia Unlimited”, som giver dig ubegrænset tale, SMS og data til kun 199 kr. om måneden.

CBB:

CBB er en billigere mobilselskaber, der tilbyder nogle af de billigste abonnementer i Danmark. Deres bedste abonnement er “CBB Mobil Fri”, som giver dig ubegrænset tale og SMS samt 100 GB data til kun 119 kr. om måneden.

Oister:

Oister er også en billigere mobiloperatør, der tilbyder nogle af de billigste abonnementer i Danmark. Deres bedste abonnement er “Oister Fri”, som giver dig ubegrænset tale og SMS samt 50 GB data til kun 109 kr. om måneden.

Telenor:

Telenor er en anden af de større mobilselskaber i Danmark, der tilbyder en række forskellige abonnementer. Deres bedste abonnement er “Telenor Fri+” som giver dig ubegrænset tale, SMS og data til kun 199 kr. om måneden.

Når du vælger et mobilabonnement, er der flere faktorer, du bør overveje, udover prisen. Du bør overveje, hvor meget data du har brug for, om du vil have ubegrænset tale og SMS, og om du vil have mulighed for at tilføje ekstra tjenester som fx fri roaming i udlandet.

Det er også en god idé at overveje, om mobilselskabet har god kundeservice og dækning i dit område. Du kan undersøge dækningen på mobilselskabernes hjemmesider og se, om de har dækning i dit område.

Samlet set er der mange gode tele udbydere at vælge imellem i Danmark, og det kan betale sig at undersøge markedet grundigt, før du vælger et abonnement. Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at finde det bedste og billigste mobilabonnement til dig.