Duka mobil

Duka Mobil er en mobiloperatør, der tilbyder mobilabonnementer med attraktive priser og fleksible muligheder for både privatpersoner og virksomheder. Duka Mobil fokuserer på at levere en simpel og overskuelig mobiloplevelse til konkurrencedygtige priser.

Duka Mobil tilbyder forskellige abonnementer med forskellige datapakker og tale- og SMS-inkluderinger. Med deres abonnementer kan du både ringe og sende SMS’er til både danske og udenlandske numre, og du kan også bruge din mobildata i udlandet uden ekstra omkostninger.

Gå til duka mobil

Se abonnementer

Duka mobil abonnement

Du kan vælge at købe en mobiltelefon sammen med dit Duka mobil abonnement, eller du kan vælge at bruge en eksisterende mobiltelefon.

Duka Mobil tilbyder også muligheden for at oprette abonnementer til virksomheder, hvor flere medarbejdere kan dele datapakker og tale- og SMS-inkluderinger.

Skift til Duka mobil

Hvis du vælger at skifte til Duka Mobil, kan du nemt og hurtigt oprette et abonnement online, og du kan også beholde dit nuværende telefonnummer. Mit Duka support har også en god kundeservice, som kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer.

Alt i alt tilbyder Duka Mobil en attraktiv og enkel mobiloplevelse til konkurrencedygtige priser, og det er bestemt værd at overveje, hvis du søger efter et nyt mobilabonnement.

Duka mobil på Trustpilot

Vil du se hvordan udbyderen klarer sig på Trustpilot, så klik her.
Trustpilot er en uafhængig platform, hvor brugere kan give anmeldelser af forskellige virksomheder og deres tjenester. Hvis du vil finde anmeldelser af DukaMobil på Trustpilot på dansk, kan du følge disse trin:

  1. Gå til Trustpilots hjemmeside (www.trustpilot.dk).
  2. Skriv “Duka mobil” i søgefeltet øverst på siden og tryk på søgeknappen.
  3. Du vil se en liste over virksomheder, der matcher din søgning. Klik på “DukaMobil” på listen for at komme til virksomhedens Trustpilot-side.
  4. På virksomhedens side kan du se alle anmeldelser, der er blevet givet af Trustpilots brugere om dette selskab.

Husk, at anmeldelser på Trustpilot er subjektive og baseret på brugerens personlige erfaringer. Det er vigtigt at læse flere anmeldelser for at få et bredere billede af virksomhedens kundeservice, produktkvalitet og generelle omdømme.