Billig telefoni til små priser

Billig telefoni priser med de laveste priser i Danmark. Billigste mobiltelefoni her og nu. Skift til til billig telefoni i dag. Bedste telefoni oversigt i Danmark. Vælg din nye telefoni løsning i dag i denne oversigt. Billig udlandstelefoni over hele verden.

Se abonnementer

CallMe mobil

Se abonnementer

Gå til duka mobil

Se abonnementer

eesy mobil

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni til små priser

Se abonnementer

Gå til OiSTER mobil

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni til små priser

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Billig telefoni

Se abonnementer

Spar penge på billig telefoni

Hvis du vil spare penge på billig telefoni kan vi anbefale et kigge i vores liste med foreslåede billige telefoni-løsninger. Her kan du finde de billigste priser på telefoni i Danmark og i udlandet.

Det er efterhånden meget almindeligt at finde telefoni til billige priser under 100 kroner pr. måned.

Konkurrencen på billig telefoni er efterhånden så stor at det bliver en stor fordel for os forbrugere at finde taletid og mobil data tilbud. Dette er priser omkring de 100 kroner pr. måned. Telefoni bliver bare billigere og billigere. Find det billigste mobilabonnement med fri data.

Billig udlandstelefoni

billig telefoniKonkurrencen på udlandstelefoni er efterhånden også så stor at det ikke længere er noget problem at finde billig udlandstelefoni hos de danske mobilselskaber. Ofte er det inkluderet i din nuværende løsning, men er du i tvivl, så kontakter du bare dit mobilselskab på mail, chat eller telefon. Find et billig telefon abonnement her.

Du kan som regel også se på dit login til dit selskab hvad der er inkluderet af billig udlandstelefoni i dit abonnement. Skal du rejse til udlandet på ferie eller på forretningsrejse, så kan du vælge at tilføje billig telefoni til udlandet. Dermed kan du ringe og bruge data i udlandet til enten danske priser eller en pakke med antal timers taletid og mobil data til en fast lav pris.

Billig telefoni i Danmark

Du vil under alle omstændigheder finde de billige telefoni priser i vores oversigt med priser fra de populæreste teleselskaber i Danmark. Husk at du kan skifte selskab fra måned til måned uden problemer. Du bestiller blot en ny telefoni-løsning hos et andet selskab, og når du har gennemført bestillingen sørger dit nye selskab for opsigelsen hos dit nuværende selskab.

Du kan herefter blot læne dig tilbage og vente på dit nye SIMkort skal komme med posten. Når du har modtaget dit nye SIM kort skifter du blot dette med dit gamle simkort og aktiverer det nye SIMkort. Og vupti, så er du igang hos dit nye selskab. Så let er det at få billig telefoni i Danmark. Du kan også finde en billig mobiltelefon her på siden.

Billig telefoni med mobil data

Billig telefoni med mobil data er tilgængelig i de fleste abonnementer. Det er blot et spørgsmål om hvor meget taletid og mobil data du ønsker at have til rådighed hver måned. Flere og flere mobilpakker tilbyder fri tale og forskellige størrelser med mobil data. Altså det du skal bruge til at surfe online, streame musik sam se video og film med.

Billig telefoni i Danmark

Du kan se dit forbrug af eksempelvis mobil data hver måned på dit login hos dit selskab. Hvis du har begrænset antal mobil data på dit abonnement, men du aldrig får en påmindelse om at dine mobil data er ved at være brugt, så har du nok i din nuværende løsning.

Får du til gengæld næsten hver måned en påmindelse om at dine månedlige tilgængelige data er ved at være brugt, så skal du nok overveje at opgradere til flere mobil data. Andre vælger en løsning med fra tale og fri data, for så er de fri for at spekulere på forbrug af data og taletid.

Telefoni med 5G netværk

5G telefoni og 5G telefoner som er telefoner der er klar til brug på 5G netværket. Den nye 5G teknologi der giver dig mulighed for at bruge det nye 5G netværk som er meget hurtigere end 3G og 4G netværk på din nye telefon.

5G hastighed sammenlignet med 4G

Med 5G kan du opleve fra 37 til 317 Mbit. Med 4G ligger hastigheden fra 17 til 71 Mbit.

Mobiltelefoni til udlandet

Ønsker du mobiltelefoni til udlandet kan du se udlandstelefoni i de enkelte pakker fra alle selskaberne i vores oversigt. Der kan være mange penge at spare på udlandstelefoni hvis du kigger godt efter. Især 3 mobil har gode billige priser på udlandstelefoni. Klik dig blot ind på linket til 3mobil.