CBB mobil tilbud

CBB mobil priser i Danmark og i udlandet ligger altid i den lave ende. Derfor kan du altid finde et godt tilbud på CBB mobil taletid med data inkluderet. Se de billigste priser på CBB mobil abonnementer lige nu og her. CBB mobil priser er altid i bund.

Billige priser

CBB mobil abonnementerDu kan altid være sikker på lave priser hos denne leverandør.

Hvis du har brug for at ændre indhold i dit abonnement, så kan du ændre dette fra måned til måned.
Du kan selv ændre dit abonnement ved at logge ind på Mit CBB login via kontrolpanelet på hjemmesiden. Dette kan du gøre fra din computer, tablet/iPad eller mobiltelefon.

CBB Internet

internetMed mobilt bredbånd får du en router tilsendt spm du kan tilslutte din forbindelse.

Hvis du skal bruge rigtigt internet med kabelforbindelse, henviser vi til Telenor internet som kan levere en fast og hurtig internet forbindelse.

Telenor er desuden udbyderen af mobilt netværk til CBB mobil som er underselskab af Telenor.

På den måde kan du tilslutte dig internettet via en router derhjemme eller i sommerhuset. Så har du Wi-Fi via din router.

Du kan vælge imellem flere forskellige internet hastigheder hos CBB.

Mobilt Bredbånd

mobilt bredbåndHar du brug for et nyt mobilt bredbånd til din bærbare laptop så kan CBB mobilt bredbånd sagtens levere dette.

CBB mobilt bredbånd kan fås som et ekstra SIM-kort som bliver sendt til din adresse, eller som et USB-stick som kan sættes i alle bærbare enheder der har en USB indgang.

Hermed kan du tage dit internet med på farten eller i sommerhuset samt camping. Det fungerer let og smertefrit i hele Danmark.

CBB eSim

Har du brug for mere end 1 telefonnummer på din mobiltelefon, så kan du bestille et CBB eSim. eSim betyder at du kan have 2 numre på den samme telefon uden at skulle have 2 fysiske SIMkort. Du tilføjer blot eSim til dit abonnement, og her kan du enten tilføje et bestående telefonnummer til eSim (eks. job eller firma nummer) eller tilføje et helt nyt telefonnummer.

Det er utroligt praktisk så du kan nøjes med at have 1 telefon. At oprette eSim er gratis, men det koster selvfølgelig et abonnement pr. telefonnummer du bruger på denne måde.

Hvem ejer CBB mobil?

CBB mobil abonnementerSelskabeter ejet af TELENOR. CBB mobil benytter dermed TELENOR netværk til mobil taletid samt mobil data netværk. Dette betyder at du er sikker på at få en god mobildækning i Danmark samt i udlandet når du skal på ferie eller forretningsrejse.

Du kan læse anmelder af denne udbyder på Trustpilot her.

Nemt og billigt telefoni

Du får med dette selskab nemt og billigt telefoni når du skal vælge hvilket selskab du gerne vil benytte til dine enheder der gør det nemmere for dig at kommunikere med omverdenen. Dette gælder din computer, hvadenten det er en stationær eller bærbar computer. Om du skal bruge forbindelse til dine bærbare enheder så som telefon, iPad/tablet eller en trådløs alarm enhed til sikkerheden i dit hus eller sommerhus.

TIDAL musiktjeneste

Her kan du inkludere musiktjenesten TIDAL i dit abonnement. Så har du masser af musik at vælge imellem på dine enheder. Over 60+ millioner musiknumre + 250.000 musikvideoer at vælge imellem. HUSK, du kan bruge TIDAL musiktjenesten på alle dine enheder (computer, telefon, laptop og iPad/tablet. Her har du din favoritmusik med overalt.

5G hastighed nærmer sig

Er du klar til CBB 5G hastighed, så er dette selskab allerede klar i 4 af de største byer i Danmark. Udrulningen af 5G går rigtig stærkt. Dette betyder at der hver måned kommer hundredvis af nye 5G-sendepositioner i Danmark. Så du kan godt glæde dig til en langt hurtigere internethastighed end du er vant til i dag. CBB rabatkode.

Stærk udbyder af telefoni og internet

Konklusionen er at denne udbyder kan tilbyde dig det hele indenfor telefoni og internet dækning. Du går blot ind og vælger din løsning til telefoni og internet og klikker på bestil. Så skal du blot læne dig tilbage og vente på leveringen af din nye løsning indenfor telefoni, internet, Wi-Fi eller din nye telefon. Hvor nemt kan det blive. God fornøjelse med denne fremragende udbyder af telefoni, internet og telefoner.

CBB abonnement

CBB mobil abonnementerHos denne udbyder findes der ingen binding på abonnementet, så du vi til enhver tid kunne sige dit abonnement op.

Det samme gælder hvis du vil flytte over til et andet mobilselskab.

Du vil altid kunne slå dine betingelser op hos CBB mobil og læse om dine rettigheder som kunde hos dette selskab.

Du kan se hvad du skal gøre hvis du vil ændre dit abonnement eller tilføje produkter til din pakke hos denne udbyder. 5g giver dig lynhurtigt internet.

TrustPilot Anmeldelser

Hvis du vi se anmeldelser af dette mobil selskab kan du gå ind på Trustpilot og læse brugernes anmeldelser af selskabet. Har du selv en god eller dårlig oplevelse af dette selskab, kan du selv skrive din egen anmeldelse af denne udbyder. Du skal være forberedt på at selskabet kan svare dig på en evt. kritik. Dette er dog en glimrende måde at få en dialog med teleselskabet på.

Vi anbefaler at du holder en god tone, da det kan være en misforståelse eller at der kan være sket en fejl i din behandling af ændringer aller andet vedrørende dit abonnement. Vi er sikre på at selskabet vil gøre deres bedste for at rette op på eventueller fejl eller misforståelser i forløbet.

Ud at rejse

Når du har et mobilabonnement hos CBBmobil, så har du i de fleste abonnementer inkluderet udlandstelefoni med data.

Dette betyder at du kan ringe samt bruge internet data via din telefon til danske priser. Dette er dog med begrænsning på taletid og data. Du kan se dette via login.

Du kan selv tilføje taletid og data på rejsen.

Telefoner

Har du abonnement hos CBB mobil, kan du med fordel bestille og købe din næste telefon hos CBB mobiltelefon. Fordelen ligger i at du opnår en bedre og lavere pris på telefonen når du i forvejen har dit abonnement hos dette selskab.

Her kan du enten vælge at købe og betale telefonen på en gang eller købe CBB telefonen (iPhone. Samsung, Huawei osv.) på afbetaling. Dette kan gøres rentefrit via webshopppen.