LEBARA abonnement priser

LEBARA abonnement priser hører til blandt de mest populære abonnement priser i Danmark. Hvad koster et LEBARA abonnement til min telefon? Som du kan se i denne LEBARA pris oversigt, ligger LEBARA priserne i den lave ende og med meget taletid og mobil data.

LEBARA priser

LEBARA priser findes i den lave ende af abonnement priser i Danmark. Derfor er den højeste LEBARA pris i skrivende stund kun 99 kroner per måned for et abonnement med 100 timers taletid og 100 GB mobil data. Derfor er dette mobilabonnement i øjeblikket også et af de mest populære i Danmark.

LEBARA taletid

Du kan vælge mellem flere forskellig udgaver med taletid fra LEBARA mobil, men det mest populære abonnement fra LEBARA abonnement er 100 timers taletid og 100 GB mobil data. Du kan sagtens nedgradere din abonnement løsning fra LEBARA mobil til mindre antal timers taletid eller mindre mobil data, og så vil din månedlige pris også blive lavere på dit mobil abonnement fra LEBARA mobil.

LEBARA mobil data

LEBARA abonnementMobil data forbrug er meget forskelligt fra person til person. Det er derfor vigtigt at du tjekker din historik for hvor meget mobil data du tidligere har brugt på din telefon. Der er jo ingen grund til at betale for mere end du bruger. Derfor skal du lige have styr på dit mobil data forbrug først.

Altså hvor meget mobil data / internet du tidligere har brugt på din telefon. Dette mobil data forbrug kan du tjekke på dine tidligere regninger ved Mobilselskaber og Teleselskaber dit nuværende mobilselskab. Klik dig ind og tjek det med det samme.

Trustpilot anmeldelse

Du kan tjekke Trustpilot anmeldelser på dette selskab her.

Samme netværk som Telenor og Telia

Der bruges samme mobil netværk som Telenor og Telia, dvs. utrolig god dækning i Danmark. Faktisk dækkes helt op til 99% af Danmark med dette abonnement. Det må siges at være meget konkurrencedygtigt i for hold til de aldre selskaber i Danmark der tilbyder telefoni.

Udlandstelefoni

Ud over Danmark dækker LEBARA 60+ lande over hele verden. Hvis du vil se hvilke lande der dækkes kan du klikke på linket til oversigten her (nederst på siden). Disse lande er alle inkluderet i dit abonnement hos LEBARA mobil. At være forberedt når du skal ud at rejse er en høj prioritet hos de fleste rejsende. Det kan nemlig være besværligt hvis du skal have et nyt SIM-kort når du lander i et nyt land end det du rejser fra.

Derfor er det en vigtig del af dit abonnement indeholder mange lande i din udlandstelefoni. Det kan du være sikker på er på plads med dette selskab.

Priser uden abonnement

Hvis du ikke vil bindes af et fast abonnement kan du vælge at betale taletid pr. minutpris, data pr. megabyte, mms pr. stk. Altså betale for det du bruger og ikke noget fast månedlig pris med et bestemt antal minutters taletid eller data forbrug pr. megabyte forbrug. SE PRISER UDEN ABONNEMENT HER.

Faste lave priser på telefoni

Du skal ikke være nervøs for pludselige ændringer i abonnement priserne da der køres med de samme lave priser året rundt. Der vil. dog blive tillagt nye pakker samt tilføjelser af lande til de lave udlandspriser løbene. Dette er din tryghed for at du ikke oplever pludselige prisændringer på de løsninger du vælger.

LEBARA mobilt bredbånd priser

Mobilt bredbånd deler netværk med Telenor og Telia og giver dig hermed en super god dækning på det mobile bredbånd i Danmark. Mobilt bredbånd er for dig der kun har brug for at være på data netværk uden telefoni. Opsætningen er ganske problemfri og du kan følge vejledningen på. vores hjemmeside eller ringe og få hjælp på telefonen.