Flexii mobilabonnementer

Flexii mobilabonnementer til din mobil til små penge. Du kan spare mange penge ved at bestille Flexii mobilabonnement til din telefon i dag. Flexii mobilabonnementer har GRATIS oprettelse, Ingen binding, Fri SMS/MMS, Fri tale i EU, Minimum 20 GB i EU og 3’s stærke netværk.

Flexii mobilabonnementer

Se abonnementer

Ingen binding

Du har ingen binding på Flexii mobilabonnementer, så du kan skifte til andre selskaber når du har lyst. Dette giver dig en frihed og fleksibilitet uden forpligtelser.

Flyt dit nuværende telefon nummer over til en billigere løsning hos Flexii mobil i dag.

GRATIS oprettelse

Der er ingen oprettelsesgebyrer på Flexii Mobilabonnement, så oprettelsen af et abonnement hos dette selskab er gratis. Dette gør beslutningen nemmere om du skal flytte din telefoni over til dette mobilselskab i dag.

Fri SMS/MMS

Som de fleste andre teleselskaber i Danmark, har Flexii mobilabonnementer Fri SMS/MMS. Dette er efterhånden en normal praksis at disse tjenester ikke koster noget at bruge længere. Her er dette selskab helt med på noderne.

Fri tale i EU

Du kan rejse rundt i hele EU med fri tale uden at skulle tænke på ekstra regninger på den front. Her har du fordelen ved at benytte 3’s mobil netværk ved denne udbyder. Du får på den måde mere frihed til de lange samtaler når du bevæger dig rundt i hele EU.

Minimum 20 GB i EU

Data på mobilnetværk er i dag utroligt vigtigt for de fleste forbrugere. Du få som minimum 20GB date i EU med et abonnement fra Flexii mobil.

3’s stærke netværk

Flexii mobilabonnementer benytter sig af 3’s stærke mobil netværk og er på den front rigtigt godt dækket ind når det gælder mobil netværk.

Dette betyder en god og sikker forbindelse når det gælder tale og mobildata.

Anmeldelser

læs anmeldelser af Flexii Mobilabonnementer HER. Se hvad kundernes oplevelser er med Flexii mobilabonnementer.

Flyt dit nummer med til Flexii

Du kan vælge mellem at flytte dit nuværende telefonnummer over til Flexii mobilabonnementer, eller at oprette et nyt telefonnummer hos Flexii mobil. Find priser og dækningskort på hjemmesiden ved at klikke dig ind på Flexii mobilabonnementer via denne side.

SIMkort

Du modtager dit simkort inden for 2-5 hverdage. Du får en bekræftelse via mail når dit SIMkort er afsendt.